+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Увођење три врсте машина за резање умиваоника

Данас, Ксиаобиан с вама на тржишту, обична машина за резање има три категорије: машина за сечење са равним притиском, машина за резање са равним резањем и машина за сечење округлог круга.

Који сви знамо да су три врсте машине за сечење које је тржиште обимније? То је машина са равним притиском машина за пресовање пљоснатог притиска у односу на другу машину за сечење са једноставном структуром, једноставно одржавање, једноставно руковање, једноставно заменити плочу за урезивање плоче, погодна за различиту тежину плоче, калуп Прецизност сечења и Низ предности, тако да има широк спектар тржишта.

Међутим, његови недостаци су такође очигледни, на примјер, потребан је велики притисак на рад, што резултира интензитетом рада, слабом производном ефикасношћу. То је широк спектар примена, погодан за склапање картонских кутија, кутије за пасте, валовитог кутијског резања. \

Следећа мала серија са вама на равном кружном притиску Дие Цуттинг Мацхине: равна машина за резање косе, углавном из ране Хеиделберг машине за штампање кружног притиска из трансформације, његове предности су очигледне: због свог рада је линија Контакт, машина у Само за мали притисак, па је оптерећење машине релативно стабилно.

Недостатак је то што се, захваљујући чињеници да се Машина за резање и ваљак за пресовање лако претварају и померају, опсег примене је релативно уски. Опћенито је погодна за сечење картона тежине мање од 400 г / м2, а посебно је погодна за сечење папира и галванизирање алуминијумске фолије. У папирном процесу резања, треба обратити пажњу на смер папирног влакна, опште треба паралелно са ваљком у аксијалном смеру, иначе ће изазвати озбиљан феномен истезања папира.

Коначна мала серија са вама на округлом кружном притиску Дие Цуттинг Мацхине: округли притисак Дие Цуттинг Мацхине је непрекидан рад бубња, тако да је његова ефикасност рада у односу на другу машину за резање највише, нарочито погодна за масовну производњу, али она Управо због његове брзине резања, што понекад не може гарантовати потребну прецизност резања. То је исто као кружни притисак Дие Цуттинг Мацхине, употреба линијског контакта за завршетак рада, тако да је у Дие Цуттинг Мацхине мали притисак, а расподела притиска је равномерније, па је оптерећење машине релативно стабилно.

Међутим, његова верзија намотаја је укривљена у закривљену површину, тако да је у плочи и плочама на оштрије, техничка тежина релативно велика, цена плоче је релативно висока, округлог окретног резног уређаја за резање. -циљна верзија трошкова од 25 до 100% више. Машина за сечење округлог кружног притиска углавном се користи за производњу валовитих производа и за заштиту од жигова на мрежи, тренутни тржишни удео је веома низак.

Горе наведено је равна тлачна машина за резање, машина за сечење са равним притиском и округла кружна тлачна машина за сечење три врсте машина за резање косе кратки увод у нади да ће вам пружити помоћ.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд