+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Савети за одржавање машине за резање машина са аутоматским напајањем

Пре-прецизно подешавање, аутоматско увлачење машине за сечење са аутоматским напајањем је да се осигура да прецизност тачности пред-позиционирања параметара кључа, прилагођава тачност регулације укључене у многе факторе, неки оператери често користе само Пред-инспекцијски систем, Ова метода није ненаучна. Иако систем за претходну провјеру може избјећи папир није на мјесту, папир за затезање редова зуба изазван непоузданим папиром и другим проблемима, али ако желите стварно прилагодити тачност система кроз систем, промјер сонде мора бити подешен Од око 1мм до 0.1мм. Од прецизности аларма, чињеница да се то не може постићи. Према томе, треба узети у обзир ваљак притиска, време папира, регулацију бочних страна и друге факторе, тачност регулације прилагодити се најбољем стању.

Веома је важно да неки оператер искључи ову функцију детекције за аутоматско увлачење аутоматске машине за резање, што је изузетно опасно. Ако притисак - детекција нормалног и ван рада детекције папира, онда, када се одштампа ситуација са папирима за штампу, неколико слојева папира ће одмах надмашити, изазвати аутомобилску несрећу, оштетити опрему, а несрећа је веома тешка суочити се.

Редовна замена мазива, фабрички документи за аутоматско пуњење аутоматског пуњења машина за резање масти су веома стриктни строги циклус подмазивања, различити дијелови опреме су потребни брендови мазива, модел, а посебно замјена циклуса за подмазивање уља детаљније су потраживања. У принципу, основна пословна предузећа су у складу са захтевима бренда, модел за куповину мазива, али ненамерно на редовној замени мазива. Многе опреме за подмазивање опреме за замјену циклуса уља долазе, видјети да је уље у резервоару за гориво још увијек јасно, у трошковима узимања у обзир трошкова, напустити замјену новог мазива, нека опрема настави са радом.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд