+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Машина за сечење аутоматског пуњења је таква комплексна опрема

Са побољшањем технологије штампања, Ауто-феединг Дие Цуттинг Мацхине у нашим животима игра све значајније улоге, Ауто-феединг Дие Цуттинг Мацхине је главна снага опреме за завршну обраду, док штампарска индустрија наставља да расте и развија, Смањење Потражња за радом такође се повећава, тако да треба обратити пажњу на рад опреме, благовремено откривање проблема и решавање проблема. Онда је Ауто-феединг Дие Цуттинг Мацхине у функционисању проблема у коме је потребно обратити пажњу на то?

Током рада опреме, потребно је благовремено провјерити ротацију дијелова, уколико је ненормално, одмах треба затворити како би се проверила и прилагодила елиминација абнормалног звука, а затим и производња.

Папир је углавном проблем, на Ауто-феединг Дие Цуттинг Мацхине пре него што проверите да ли папир испуњава захтеве процеса, било да је грешка у дозвољеном опсегу.

Оператори морају бити професионалци, неоперабилно особље не сме користити опрему, како би се избегле несреће.

Машина за аутоматско пуњење аутоматске машине за сечење, таква сложена опрема која мора имати пуно причврсних средстава, као што су челични вијци, не затегните речи, што ће довести до ивице ивице или картона и тако даље; Ножни калуп за калупе, ако није чврста ће изазвати процес пада.

Често се траже очитне ознаке жељезне плоче да би се проверила локација, ако би стране тела требало брзо уклонити.

Потребно је редовно инсталирати уље за мазање за рад опреме, редовно проверавајте да ли су слободни вијци, осигурач осјетљив.

Од 2002. године, Кина је постала највећи потрошач машинских алата широм свијета. Кинеска структура индустрије алатних машина са развојем индустрије аутоматике наставља да се прилагођава, напредак технологије машина за резање костију такође убрзава реализацију одрживог развоја новог пута ка индустријализацији. Са прецизношћу и ефикасношћу производње алатних машина, у 2013. години изгледи тржишта ЦНЦ алатних машина у Кини су такође нове промене. Тренутно, већина машинских алата који се користе у нашој земљи су обични алатни алати. Број обичних алатних машина је огроман и сигурносни проблеми су истакнути. Дакле, сигурносна питања постају главна препрека за његов развој. Повећати безбедносне перформансе, побољшати природу сигурности машина, решити проблем ниске степене НЦ, честе повреде особља, низак ниво сигурности, ефикасност производње није велики проблем. Након завршетка ЦНЦ алатних машина, у великој мери може побољшати ефикасност обраде и аутоматизацију, интелигентни степен. Смањити могућност контакта са опасним деловима; Оперативни систем и оперативни интерфејс све више и више ергономских захтева, могу ефикасно смањити брзину оператера, смањити несрећу изазвану несрећом.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд